Over 3DC

Ik ben Lore, aangenaam!

Etalagiste

Wie is 3DC? 

Ik ben Lore, aangenaam! Aangezien een website eigenlijk een digitale etalage is, zet ik hier mezelf even in de verf! 

Mijn verhaal bij 3DC startte door een gelukkig toeval. Mijn vader en de vorige eigenares van 3DC hadden dezelfde boekhouder. Mijn vader had uiteraard – vol trots – al over me verteld en zo wist de boekhouder dat ik een enorme creatieveling ben die graag de handen uit de mouwen steekt. Myriam, de vorige eigenares van 3DC, wilde op pensioen gaan en haar zaak sluiten. Toen de boekhouder dat hoorde trommelde hij me op om het over een mogelijke overname te hebben.

En zo geschiedde: op 3 maart 2020, in volle lockdown & pandemie, tekende ik het overnamecontract! Ik startte mijn verhaal met 6 weken verplichte ‘vakantie’ (bedankt corona) die ik gebruikte om hard aan de zaak te timmeren. En nu? Nu kom ik met alle plezier aan jouw zaak timmeren!

En wanneer ik geen etalages leven aan het inblazen ben? Dan kun je me in de prachtige natuur, op wandel met mijn twee paarden, Destiny en Bolle, en mijn 2 honden, Guus en Pipah. Of dansend op foute hits uit de jaren ’80 en ’90.

Klaar om ook jouw etalage te doen schitteren? En meer klanten over de vloer te krijgen? Stuur me een mailtje, dan bekijken we samen hoe we daarvoor zorgen.